Handige babyproducten

De partner van G. van der Horst kan elk moment bevallen. Elk moment kan hij een kersverse vader worden! Hij wil echter niet onvoorbereid het vaderschap ingaan. Daarom heeft hij voordat zijn zoontje of dochtertje geboren zou worden, goed onderzoek gedaan naar wat nou de meest handige babyproducten zijn. Dit wil hij graag met de wereld delen! Zorg er dus gewoon voor dat je al deze producten in huis hebt vóórdat je kindje wordt geboren.

Babyfoon

In het begin is het natuurlijk heel erg lastig om je baby’tje ook maar een seconde uit het oog te verliezen, ook al is het maar terwijl hij of zij slaapt. Op een gegeven moment moet je als ouder wel leren dat een baby best eventjes alleen kan zijn als het baby’tje slaapt. Hiervoor is de babyfoon uitgevonden. Vroeger was dit enkel een apparaatje dat al het geluid van het baby’tje liet horen, nu zijn veel babyfoons ook uitgerust met een cameraatje. Het is dus nergens meer voor nodig om je kind uit het oog te verliezen.

Kinderwagen

Een kinderwagen is logischerwijs ook heel erg belangrijk. Niet alleen is het handig om je baby in te transporteren, maar een kinderwagen is ook handig om uw baby’tje in te leggen als het moeilijk in slaap valt. Kinderen vallen altijd heel gemakkelijk in slaap als ze rondgereden worden.

Box

Een box is ook een essentieel meubelstuk voor als je een kleine baby hebt. Zeker als het begint met kruipen. Als je een baby in een box zet ben je er namelijk zeker van dat het niet overal heen kruipt en zichzelf hierdoor pijn doet.